Νέα και εκδηλώσεις

Η λειτουργία του νηπιαγωγείου γίνεται κάτω από ελεγχόμενες και προσεγμένες συνθήκες ασφάλειας και υγείας, έτσι ώστε να εξαλειφθεί ή/και να μειωθεί, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού τόσο για τα παιδιά όσο και για το προσωπικό και κατά συνέπεια για  εσάς τους γονείς και στα συγγενικά  σας πρόσωπα.
Κορωνοϊός – Μέτρα & Κανόνες

Η λειτουργία του νηπιαγωγείου γίνεται κάτω από ελεγχόμενες και προσεγμένες συνθήκες ασφάλειας και υγείας, έτσι ώστε να εξαλειφθεί ή/και να μειωθεί, στον μέγιστο δυνατό…

Εμείς σαν Διεύθυνση του νηπιαγωγείου λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και εφαρμόζουμε αυστηρούς κανόνες και μέτρα, σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης των κατάλληλων συνθηκών στους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας χώρους για την απασχόληση των παιδιών καθώς και του κατάλληλου περιβάλλοντος εργασίας του προσωπικού.
Πανδημία Κορωνοϊού

Εμείς σαν Διεύθυνση του νηπιαγωγείου λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και εφαρμόζουμε αυστηρούς κανόνες και μέτρα, σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης των…

Οι εγκαταστάσεις μας

Το κτίριο

Σύγχρονη κατασκευή κτιρίου, με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σύμφωνα με τους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας.

Το προσωπικό

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας με την πολύχρονη, πολύπλευρη πείρα του και τη συνεχή επιμόρφωση του, είναι πανέτοιμο να αγκαλιάσει τα παιδιά σας με ιδιαίτερη αγάπη, στοργή και ενθουσιασμό.

Οι συνεργάτες

Η συνεργασία γίνεται με επαγγελματίες του είδους τους και αποτελούν επιπλέον ερεθίσματα που  βοηθούν στην πνευματική, κοινωνική, συναισθηματική και αισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Χρόνος λειτουργίας

Το νηπιαγωγείο Ch Kinderland λειτουργεί από το μήνα Σεπτέμβριο μέχρι και το τέλος Ιουνίου. Είναι ανοικτό από τις 7.00 το πρωί μέχρι η ώρα 17:30.

Εγγραφές παιδιών

Το νηπιαγωγείο μας δέχεται παιδιά από 2 μέχρι 6 ετών. Οι εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, νοουμένου ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Καλοκαιρινό σχολείο

Κατά το μήνα Ιούλιο το νηπιαγωγείο λειτουργεί σαν καλοκαιρινό σχολείο. Η διεύθυνση του νηπιαγωγείου ετοιμάζει ένα ευχάριστο , δροσερό και συνάμα ψυχαγωγικό πρόγραμμα.